Bilder av Borre – fotograf Kjell O. Bacher

Kjell Oscar Bacher
Født 20. januar 1960
Fotograf

Kjell Oscar Bacher vokste opp i Horten med familie og slekt som satte pris på friluftsliv ved sjøen og i skog og mark. Hans far tok ham med sommer som vinter på ski og på fisketurer og slik ble hans nyskjerrighet til naturen vekket og en dypere tilknytning til naturen etablert. Hans morfar var en dyktig fotograf og tok han med i mørkerommets magiske røde lys. Der ble fotografiet et middel til å formidle opplevelser fra naturen i nærområdene.

Borrevannet, med sitt rike dyre- og fugleliv, var arenaen for oppveksten de første årene og etterhvert ble dette utvidet til mange reiser på jakt etter andre naturlandskap.

Fotografering og etterhvert også film har fulgt ham gjennom hele livet. Videre har  teknologiens utvikling gjort kameraene mulig å kontrollere i luften ved hjelp av droner. Det åpner for nye vinkler og perspektiver som han også benytter i sine arbeider.

«Historie og spor av fortid har alltid fascinert meg og gir en ekstra dimensjon til hvordan jeg betrakter livet og naturen. Dette forsøker jeg å  gjenspeile i mine motiver.»

Se flere bilder på Kjell Bachers facebook

Forrige artikkelVikingtidssatsing i Vestfold - Gratis foredrag på Midgard! - Torsdag 10. mars Neste artikkelHauglagt - vikingenes gravskikk på Gulli